Riscurile perfectionismului

Copiii sunt din ce in ce mai presati sa fie perfecti, chiar mai buni decat atat. Impreuna cu Adriana Titieni, psihoterapeutul Diana Stanculeanu va explica intr-un nou atelier de ce este important sa tolerati greselile micutilor vostri.

Atelierul Copilul meu este perfect… dar se poate si mai bine este destinat parintilor si se concentreaza pe costurile ascunse ale perfectionismului in cresterea si educarea copiilor.

In prezent, dragostea si acceptarea au ajuns sa fie asociate cu dorinta de a face totul perfect, cu performanta si competitivitatea. Copiii ajung sa creada ca doar daca sunt cei mai buni vor fi iubiti. Cu toate acestea, parintii trebuie sa isi aminteasca faptul ca dragostea pentru micutii lor este neconditionata.

In acest scop, la atelierul de parenting se va prezenta cum apare si se manifesta perfectionismul si riscurile implicate – depresie, anxietate. De asemenea, veti invata tehnici de negociere in relatia cu cei mici si care sunt nevoile copilului dincolo de cele educationale.

Atelierul va fi sustinut pe 15 decembrie si sunt 25 de locuri disponibile. Taxa de participare este de 300 de lei de persoana. Detalii suplimentare gasiti pe site-ul www.aicopil.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s