Revista Parents vine in Romania!

Parents – cea mai cunoscuta revista de parenting din Statele Unite – se lanseaza si in Romania!

Revista, aparuta la toate punctele de presa, contine articole structurate pe grupe de varsta si este impartita in 5 sectiuni: Fun, Copil, Tu, Acasa, Pe varste. Revista este lunara, are 116 pagini, e distribuită la nivel national si costă 15 lei.

Coordonator editorial al proiectului este Simona Calancea, jurnalist cu o bogata experienta editoriala – redactor-sef adjunct al revistei VIVA, project manager al revistei Plai cu boi, redactor-sef al revistei baby. ”Parents a deschis nisa presei de parenting si a devenit un brand international de succes. Nu folosesc cuvinte mari cand spun ca sunt onorata sa coordonez acest proiect pe care l-am asteptat cu mare nerbabare si pe piata din Romania, atat in calitate de parinte, cat si de jurnalist” – spune Simona Calancea.

Parents a aparut in Statele Unite in anul 1926, fiind primul titlu dedicat parintilor si fiind publicatia care a deschis piata pentru aceasta categorie de presa. Revista este si astazi lider de piata in SUA, avand un tiraj de peste 2 milioane de exemplare lunar.


Ultimele articole

Un comentariu la „Revista Parents vine in Romania!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s