Revista Capital lanseaza Top 100 Femei de Succes, editia 2020!

In luna septembrie, revista Capital gazduieste ”Top 100 Femei de Succes”, un produs media dedicat unora dintre cele cele mai puternice romance.

Este vorba despre femei cu adevarat extraordinare care, prin ambitie, perseverenta, munca si asumarea continua de riscuri controlate, aduc plus valoare societatii in care traim cu totii.

In prezent, una din trei companii este condusa de o femeie, o mare parte dintre intreprinderile mici si mijlocii din tara sunt detinute de femei, iar exemplele femeilor de succes din Topul Capital ilustreaza acest fapt din plin.

Echipa Capital a alcatuit suplimentul „Top 100 Femei de Succes” pornind de la esenta succesului, adica de la carierele de exceptie pe care femeile au reusit sa si le construiasca, indiferent de domeniul in care activeaza.

Pentru a ajunge la formula din acest numar al revistei, echipa Capital a studiat biografiile a peste 300 de femei din Romania, iar alegerea nu a fost deloc una usoara.

”Capital Top 100 Femei de Succes” editia 2020 este impartit in 10 categorii: Afaceri, Management, Justitie, Sport si Spectacol, Medicina, Societate Civila, Politica, Comunicare, Mass Media si Influencere. De asemenea, exista si un Top 10 dedicat expatelor care evolueaza in mediul concurential din Romania.

Revista se gaseste la punctele de difuzare a presei si online, pe agoramag.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s