Reteta iahnie de fasole – pentru copii

Ingrediente iahnie de fasole

Ingrediente: 500 gr de fasole alba, cateva frunze de dafin, 2 linguri de faina, patrunjel verde tocat, 3 cepe, 4 linguri de pasta de rosii si sare si piper dupa gust.
Mod de preparare: Fasolea trebuie fiarta neaparat in trei ape. Dupa ce ai schimbat ultima apa, daca nu tii post poti pune la fiert impreuna cu fasolea si kaiser afumat. Daca nu pui doar frunzele de dafin. Separat toci ceapa, o calesti in putin ulei, apoi adaugi 4 linguri de pasta de tomate, doua linguri de faina daca folosesti bulion si doua polonice de zeama in care fierbe fasolea. Mai lasa pe foc 2-3 minute apoi adauga aceasta compozitie peste fasole. Amesteca bine si lasa sa fiarba la foc mic. Cand fasolea s-a fiert nu uita sa presari deasupra patrunjel verde tocat si sa serveste cu muraturi.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s