ciorba-perisoare

Reteta ciorba de perisoare

Ingrediente ciorba de perisoare

 

Ciorba de perisoare este delicioasa si sigur va fi pe gustul celor mici, care te pot ajuta la pregatirea perisoarelor! Iata cea mai usoara reteta de ciorba de perisoare:

Ingrediente pentru 10 portii
  •  doi morcovi;
  • o ceapa;
  • trei cartofi;
  • o ceasca de orez;
  • o jumatate de kilogram de carne tocata;
  • o jumatate de litru de bors;
  • patrunjel tocat;
  • sare;
  • piper.
Mod de preparare

Curatam morcovii, ceapa si cartofii. Morcovii ii dam pe razatoarea mica si ii punem la fiert, impreuna cu ceapa tocata si cartofii curatati, intr-o oala, cu doi litri de apa. Punem o ceasca de orez si le lasam sa fiarba.

Intre timp tocam carnea, punem sare si piper si o lingura de orez.

Perisoarele le punem la fiert intr-o oala cu apa sarata si cand sunt fierte le scoatem pe o farfurie. C

and zarzavatul a fiert adaugam o jumatate de litru de bors si mai lasam sa fiarba cinci minute.

La sfarsit punem perisoarele in ciorba si nu uitam sa adaugam verdeata tocata.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s