Remodelare corporala non invaziva

Aveti zone cu tesut adipos de care nu reusiti sa scapati? Acum puteti incerca un tratament inovativ cu ultrasunete care topeste grasimea fara prea multe riscuri. Este o varianta non invaziva la lipoliza chirugicala.

Este un tratament care poate fi incercat atat de femei, cat si de barbati. Pentru a mentine rezultatele, e indicat sa avem o alimentatie dietetica si sa facem miscare.

Oana Spanu, medic dermatolog, ne spune ce presupune aceasta metoda unica in Romania, care ne ajuta sa scapam de zonele cu grasime foarte usor si fara riscuri, la Traieste Sanatos cu Simona.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s