Remedii naturale pentru viitoarele mamici

Cum combati greturile din sarcina, fara a afecta fatul, evitand, pe cat posibil, medicamentele? Iata cateva remedii naturale, recomandate pentru viitoarele mamici.

In aceasta editie a emisiunii „Meditatii pentru parinti cu Simona Dragomir”, Dr. Carmen Non, medic de familie cu competente in apifitoterapie, ne spune cum le pot ajuta plantele pe femeile insarcinate.

Sunt recomandate remedii naturale pentru a alina simptomele clasice din sarcina, cum ar fi greturile si varsaturile. Atentie, insa! In cazul situatiilor extreme, va fi nevoie de un tratament medicamentos, prescris de medic.

Insa, in cazul semnelor specifice, este bine sa stim mai intai ce le cauzeaza. De exemplu, greturile sunt provocate atat de schimbari hormonale, cat si de o sensibilitate crescuta fata de mediu, oboseala si stres.

De aceea, este important ca femeile insarcinate sa evite sa se enerveze sau sa se supuna la un mediu stresant. De asemenea, alimentatia devine foarte importanta. Pentru a indeparta senzatia de greata, sucul de lamaie este extrem de folositor.

Ce alte remedii naturale mai avem la indemana in sarcina? Afla aici.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s