Relationare in familie prin activitati pentru copii de gradinita

Relationare in familie prin activitati pentru copii de gradinita

Daca micutul tau a intrat deja la gradinita, urmatoarele idei va vor ajuta sa relationati mai usor in familie. La Meditatii pentru parinti, iti oferim idei de activitati pentru copii de gradinita.

Pentru copilul de 3-6 ani, timpul de calitate in familie este atunci cand ii trezesti curiozitatea, cand ii oferi atentie si apreciere, cand te incanti de lucrurile care il intereseaza pe el si cand ii validezi emotiile.

Varsta prescolara este momentul perfect pentru a-i dezvolta copilului inteligenta emotionala. Si exista o multime de activitati pentru copii de gradinita, care se pliaza foarte bine pe emotiile copilului. Un exemplu propus de psihoterapeutul Bogdan Ion este sa ii povestesti micutului ce iti placea tie in copilarie si, astfel, sa deschizi un dialog in familie.

Afla despre si mai multe activitati pentru copii de gradinita, acum, la Meditatii pentru parinti.


2 comentarii la „Relationare in familie prin activitati pentru copii de gradinita”

 1. Buna,
  Inteleg ca moderatorul emisiunij este cineva informat si entuziasmat. Insa, pe tot parcursul emisiunii am vrut sa ascult parerea invitatului. De fiecare data propozitia i-a fost terminata de doamna care il intervieva. Ascultati si veti vedea ca nu a apucat sarmanuo dn sa isi duca ideile la capat, i se retezau in continuu.
  Intepeg ca doamna e foarte vorbareata si macar vorbeste la subiect si informat, dar oricat am citi si oricat am sti, daca ascultam cu atentie omul din fata vine si cu idei pe care nu le stiam.
  Pe langa faptul ca pe mine ca si ascultator ma intereseaza parerea invitatului, a fost cam lipsit de respect tot interviul, cu interventii si intreruperi si completarea propozitiilor.
  Sper sa fie luat ca si ceea ce este: un feedback.

  1. Multumim pentru feedback!
   Vom lua in considerare ceea ce ne-ati spus.
   Va multumim ca ne ascultati si pentru atentia dumneavoastra.

   Cu drag,
   Echipa Itsy Bitsy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s