Reguli de igiena cand avem un animal de companie

Cand ai un animal de companie in familie, este important sa stii cum sa iti feresti copilul de paraziti. La Traieste Sanatos cu Simona, aflam acum cateva reguli de igiena.

Fie ca ai deja un animal de companie si te pregatesti sa devii parinte, fie ca, din contra, ai deja un copil care iti cere insistent sa adoptati un puiut de catel sau de pisica, este bine sa stii cum sa creezi un mediu armonios pentru toata familia.

In acest sens, Dr. Carmen Cretu vine cu sfaturi foarte utile. In primul rand, orice animal de companie ai avea (sau te gandesti sa iei) are nevoie sa fie deparazitat. In cazul cainilor si pisicilor, deparazitarea se face de doua ori pe an. (Pentru femele – chiar mai des.)

O regula de aur generala este spalatul pe maini, cel mai sigur mod de a tine bacteriile si parazitii la distanta.

Ce alte sfaturi de igiena ne mai ofera Dr. Carmen Cretu? Ce se poate intampla daca nu tinem cont de ele? Afla aici.

Vezi si:

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta.

logo Sanador aliniat


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s