Recomandarile GOKID pentru un weekend in familie

GOKID are si pentru weekend-ul 9-10 februarie o multime de recomandari de petrecere a timpului liber in familie, in Bucuresti. Iata, mai jos, ce ne-a atras noua atentia:

Clubul Copiilor Isteti va asteapta sambata 9 februarie – ora 12.15, cu o serie noua de Experimente cu Reactie si Distractie! Oare cum facem un balon rezistent la foc? Baloanele de sapun rotunde sunt interesante, insa distractia mare ne-o vor asigura baloanele de sapun patrate si triunghiulare!

Observatorul Astronomic va invita la prezentarea de astronomie „Cate stele sunt pe cer?”. Veti vedea efectiv cate stele s-au descoperit pana in prezent, cate se pot vedea prin marile telescoape, dar si ce alte tipuri de obiecte sa gasesc in Univers. Prezentarea are loc la Palatul Sutu din Bd. Ion C. Bratianu, nr. 2.

Ce poti face intr-o saptamana friguroasa de vacanta? Te joci, ca pentru asta-i vacanta: de-a regizorul, scenaristul, maestrul hartier sau actorul, animatorul, pictorul ori modelatorul in ceara, tesatorul de povesti sau de fire. Muzeul Taranului Roman va invita duminica, cu mic, cu mare, la o noua serie de ateliere de modelaj. De ce modelaj in lut? Dezvolta inteligenta emotionala si motricitatea fina, gandirea spatiala si creativitatea.

Afla toate recomandarile GOKID aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s