Raport favorabil in unanimitate de la Senat

Proiectul de lege pentru 1 Iunie Zi Libera Nationala merge mai departe, dupa primirea unui raport favorabil, in unanimitate, de la Comisia pentru munca, familie si protectie sociala, din Senat. Raportul a fost emis pe 22 iunie, 2016.

Pana acum, propunerea legislativa pentru declararea zilei de 1 Iunie drept sarbatoare nationala legala a obtinut 4 avize favorabile si merge mai departe.

Urmatorul pas este votarea in plen a Senatului. Astfel, proiectul va fi inclus pe ordinea de zi a Senatului saptamana viitoare.

Proiectul de lege inaintat de senatoarea Rozalia Biro si de deputata Claudia Boghicevici, impreuna cu un grup format din numerosi parlamentari, este sprijinita de campania ce urmareste sa schimbe relatia dintre copiii si parintii din Romania, campanie derulata de grupul de initiativa format din Itsy Bitsy FM, lideri de opinie – Andreea Marin, Virgil Iantu si Tili Niculae -, specialisti psihologi, asociatii de parinti, carora li s-a alaturat Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului si Adoptie (ANPDCA).

Sustine cu un like pagina de Facebook 1 Iunie Zi Libera.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s