Provocarile copilariei

Cum se compara copilaria puilor nostri cu cea prin care am trecut noi sau chiar parintii nostri? Cum au afectat vremurile dezvoltarea copilului? Hai sa aflam.

In aceasta editie a emisiunii Meditatii pentru parinti, Dr. Pavel Chirila prezinta cum s-au schimbat de-a lungul timpului copilaria si valorile parintilor si cum sunt afectati cei mici de acest lucru.

Un lucru asupra caruia putem sa cadem cu totii de acord este ca, fata de ceea ce am trait noi, copilaria este destul de diferita: de la tehnologia care ii inconjoara pe cei mici din primii ani de viata, pana la alimentele din ce in ce mai nocive.

„Fiinta umana este dihotomica, conform antropologiei noastre crestine. Este formata din trup si suflet si fiecare din aceste entitati poate sa sufere influente bune sau rele”, explica Dr. Pavel Chirila.

Asadar, pentru a sti exact cat de mult s-a schimbat copilaria, ce efecte are aceasta schimbare si ce putem face pentru a reveni la valori mai bune, este important sa analizam ambele aspecte, Afla mai multe aici.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s