Programul KinetoBebe de 1 iunie

La evenimentul Itsy Bitsy de 1 iunie, ne intalnim si cu KinetoBebe, care ii asteapta pe mamici, tatici si pici de toate varstele cu activitati de miscare si de aventura in familie!

Gimnastica Mama & Bebe (varsta 0-12 luni) – 10:00-13:00

Toate mamicile isi doresc, dupa nastere, sa revina cat mai repede la formele initiale. Gimnastica este una dintre metodele care ajuta, dar cum sa faci fitness atunci cand bebelusul iti cere toata atentia?

Centrul KinetoBebe va ofera, in cadrul evenimentelor zilei de 1 iunie din parcul I. AL. Cuza, un scurt program demonstrativ de gimnastica, in care sa va antrenati fara ca bebelusii sa se simta neglijati… ci chiar implicati! Astfel, veti descoperi cum sa faceti activitati asemanatoare, in care sa tonifiati musculatura, in timp ce interactionati cu bebelusul, toata activitatea fiind o distractie generala.

Asteptam mamele cu bebelusi in sisteme de purtare, pentru a face gimnastica la puterea a doua!

VANATOAREA DE BILUTE ( varsta 1-3 ani) – 10:00-13:00

Plecand pe traseul „de vanatoare”, copilul, impreuna cu parintele, va aduna si plasa bilute dupa cateva reguli simple.

Cei mici sunt activi si doresc toata atentia, cauta parteneri de aventura si descopera culorile, formele si sunetele. Si cel mai frumos este impreuna cu …parintii si in iarba verde! Terapeutii Centrului KinetoBebe ii invita pe cei mici impreuna cu parintii la un joc interactiv in care vor fi testate coordonarea, asocierea si echilibrul.

Jocul Vanatoarea de bilute face parte din programul cadru Junior Gim, program original, conceput de Centrul KinetoBebe pentru sustinerea dezvoltarii neuromotorii prin joc si … voie buna!

MICUTII AVENTURIERI (varsta 3-10 ani) – 16.00-20.00

Plecand pe traseul „de aventura”, copiii si parintii vor trece prin diferite puncte si obstacole.

Minunata varsta la care copiii doresc sa faca intreceri, teste si sa se simta provocati. Si ce mai mari sustinatori.. .cele mai bune exemple sunt… parintii. Centrul KinetoBebe ii invita pe copii sa isi testeze abilitatile motrice printr-un joc interactiv prin care sunt invitati sa mearga printre diferite obstacole, sa isi pastreze echilibru pe barna, sa se tarasca, sa sara… Toate acestea in perfecta armonie cu natura, pe un traseu special conceput din elemente de lemn.

Si sa nu uitam…e vorba despre o echipa dornica de aventura: copilul si parintele!

Programul de activitati oferit de Centrul KinetoBebe este conceput si supravegheat pe toata perioada de terapeutii centrului. Prin joc si jocuri dorim sa tragem atentia asupra importantei activitatii fizice in aer liber pentru dezvoltarea frumoasa a celor mici!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s