Problemele perfectionismului

Dorinta de a face lucrurile bine si corect este tot mai mult inlocuita cu cea de a face totul perfect. Competitivitatea si performanta ajung sa fie asociate cu dragostea si acceptarea.

Pentru a afla despre cum se manifesta perfectionismul in vietile voastre si ale copiilor vostri, sunteti asteptati la un nou atelier de parenting. Workshop-ul sustinut de psihoterapeutul Diana Stanculeanu, alaturi de Adriana Titieni, are loc sambata viitoare – 26 ianuarie – in Bucuresti.

Fiecare parinte isi vede copilul ca fiind cel mai frumos, cel mai destept, cel mai bun. Cu toate acestea, adultii trebuie sa invete ca si greselile au rostul lor, iar dragostea pentru micutii lor trebuie sa fie neconditionata.

La atelierul Copilul meu este perfect… dar se poate si mai bine veti afla care sunt riscurile implicate de nevoia de perfectiune, in cresterea si educarea celor mici. Vor fi explicate problemele de dezvoltare legate de perfectionism, precum: depresia si anxietatea.

Atelierul are loc intre orele 10.00 si 14.30 in Bucuresti, la UNATC „I.L. Caragiale”, la Sala Atelier din strada Matei Voievod nr. 75-77. Este structurat in doua sesiuni cu o scurta pauza intre ele. Sunt 25 de locuri, iar taxa de participare este de 300 de lei de persoana. Pentru inscrieri, o puteti contacta pe Roxana Visan, la numarul 0732.222.259 sau trimiteti un e-mail la adresa cursuri@itsybitsy.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s