Printesa Urbana isi lanseaza prima carte

Indragita bloggerita, Ioana Chicet Macoveiciuc, sau Printesa Urbana, isi lanseaza prima carte sambata, 12 septembrie, la ora 11:00, pe terasa de la Mall Promenada.

Fanii blogului si toti bibliofilii au ocazia sa citeasca prima carte a bloggeritei, intitulata „O sa te tin in brate cat vrei tu si inca o secunda”, publicata la Editura Univers.

Ioana Chicet Macoveiciuc este autoarea unuia dintre cele mai cunoscute si iubite bloguri romanesti, despre cresterea copiilor, Printesa Urbana, blog care a fost si punctul de pornire al acestei carti. In afara de intensa experienta de mama a Sofiei si a lui Ivan, Ioana Chicet Macoveiciuc are cincisprezece ani de experienta in presa si comunicare.

In ultimii ani, blogul Ioanei, prin stilul sau amuzant, emotionant, prietenos si informativ, a adunat mii de cititoare.

„O sa te tin in brate cat vrei tu si inca o secunda” continua munca de iubire inceputa pe blog; spune povestea adevarata, a unei fete obisnuite care a venit in Capitala sa scrie ca sa schimbe lumea. In timp, ea a inteles ca cel mai bun fel de a schimba lumea e sa creasca doi copii fericiti. A invatat pas cu pas sa se bucure de tot ce i se asterne in fata, de prietenia altor mame, de familia pentru care se lupta zi de zi, de viata care trece frumos, cu toate greutatile ei.

Cartea va putea fi cumpărata din toate librăriile importante si de pe site-ul Editurii Univers, cu reducere 30% de pe blogul autoarei si la terasa Promenada, in cadrul lansarii.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s