Printesa Urbana anunta prelansarea noii carti

Dupa succesul primei carti pentru parinti, „O sa te tin in brate cat vrei tu si inca o secunda”, bloggerita Ioana Chicet Macoveiciuc (Printesa Urbana) se pregateste sa lanseze un nou text: „Te iubesc orice-ai face!”

Cartea se adreseaza copiilor si parintilor deopotriva. Prelansarea va avea loc pe 1 iunie, la evenimentul Itsy Bitsy, de la ora 10:00, in Parcul IOR, la foisor. Iar pe 4 iunie, la Romexpo, va avea loc lansarea, de la ora 18:00, in cadrul evenimentului Bookfest.

„Te iubesc orice-ai face!” este o carte despre experimentele copiilor, cu dialoguri simpatice si ilustratii vesele (de Lavinia Trifan), in care se vor regasi toti copiii si toti parintii. Cei mici se vor bucura sa o reciteasca seara de seara, alaturi de parinti, si se vor imprieteni in scurt timp cu personajul principal, micuta Ema. Iar pentru parinti, cartea poate fi un instrument util pentru conectarea cu puiul lor.

Micuta Ema face o multime de trasnai, si, dupa fiecare dintre ele, vrea sa stie un singur lucru: oare o mai iubeste mami?

Copiii fac multe boacane, pentru ca sunt curiosi si energici, dorindu-si sa descopere lumea cat mai repede. Parintii incearca din greu sa ii fereasca de pericole, astfel ca ajung sa spuna NU AI VOIE mult mai des decat TE IUBESC.

„Am scris cartea << Te iubesc orice-ai face! >> pentru a-i ajuta pe parinti să reactioneze cu blandete si rabdare la nenumaratele experimente ale copiilor, dar si pentru a-i ajuta pe copii sa afle incă o dată ca mama ii iubeste chiar si cand nu e de acord cu faptele lor”, spune Ioana Chicet Macoveiciuc.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s