„Printesa din tara minunilor”, o animatie pentru toata familia!

Toamna pare sa isi intre tot mai mult in drepturi, asa ca ce poate fi mai relaxant decat sa petreci timp de calitate cu cei mici, vizionand un film potrivit pentru toata familia!

Pentru zilele mult prea mohorate, in care mersul in parc nici nu intra in discutie, iti propunem o vizita la cinema, unde cele mai frumoase animatii si-au facut deja loc in program. O productie pe care nu trebuie sa o ratezi toamna aceasta este „Printesa din tara minunilor”, care sigur ii va face pe cei mici sa plece din sala de cinema mai visatori si mai optimisti!

Despre „Printesa din tara minunilor”

Ratacind prin incaperile secrete ale castelului in ziua in care implineste 7 ani, printesa Barbara gaseste o carte fermecata ce o va purta in Tara Minunilor. In aceasta lume plina de dragoni, creaturi multicolore si gnomi, Barbara porneste intr-o incitanta aventura spre a gasi oglinda ce o va reuni cu prietenii dintr-un taram indepartat. In timpul aventurilor, Barbara afla ca in castel se gaseste o oglinda secreta care-o poate reuni cu mama ei, care ii parasise pe ea si pe Regele Alister cand ea era mica. Printesa se intoarce cu cea mai buna prietena, dragonul Dragosha, si afla ca oglinda fusese ascunsa de maleficul consilier al regelui. Impreuna, Barbara si Dragosha pornesc

Intr-o ultima aventura spre a gasi oglinda fermecata, spre a reconecta printesa cu mama ei pierduta si a-l exila pe consilierul malefic.

Din 20 septembrie 2019 la cinema distribuit de Ro Image in versiune 3D dublata in limba romana.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s