Primul musical pentru copii regizat cu spectatorii

Actrita Ioana Ginghina si compania sa de teatru MiniArtShow ii invita pe cei mari si mici sa faca parte dintr-un musical: Cantec pentru Tisha.

Pentru prima data in istoria spectacolelor de teatru pentru copii, povestea musical-ului Cantec pentru Tisha se va definitiva in urma reactiilor si exigentelor spectatorilor, sambata, 21 februarie, ora 11.00, la Scoala de Muzica si Arte Plastice nr. 3 (Str. Stirbei Voda, nr.101, Bucuresti).

Micutii vor dansa si vor canta alaturi de Tisha, eroina principala a acestui musical. Tisha va crea o lume vesela si plina de optimism, impreuna cu Ursul haios, papusile Raza de Soare si Gratziline, cosarul vesel, care prind viata si incep sa cante, sa creeze jocuri hazlii si interactive.

Printre cantecele unice, special create pentru acest spectacol, spectatorii vor recunoaste si vor fredona si cantece celebre ale copilariei.

Asadar, vino alaturi de copilul tau, sa deveniti eroi ai povestii si sa creati impreuna cu ceilalti spectatori un musical inedit, dinamic si interactiv!

Pretul unui bilet este de 30 lei/copil (adultii nu platesc). Pentru inscrieri, intra pe site-ul MiniArtShow, trimite un e-mail la adresa contact@miniartshow.ro sau suna la numarul 0749.419.999.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s