Prima editie Premiile de Excelenta Itsy Bitsy la final

Cu emotii, rasete si bucurie, am sarbatorit prima editie a galei Premiile de Excelenta Itsy Bitsy, in seara de 28 ianuarie 2016, pe scena Teatrului Excelsior.

In urma evenimentului organizat de Itsy Bitsy, au fost decernate 15 premii personalitatilor si institutiilor care sustin dezvoltarea copiilor pe toate planurile si aduc constant bucurie in familie.

„Eu va simt ca pe o familie, o familie mare”, a marturisit publicului Nadia Tataru, Director Itsy Bitsy.

„Avem o misiune mai mare decat ne-am gandit initial”, a declarat Felix Tataru. „O inventam in fiecare zi, cu ajutorul vostru, al ascultatorilor nostri.”

nadia si felixSi cine sa fie mai potriviti sa le inmaneze trofeele si diplomele decat copiii? Adica cei in beneficiul carora castigatorii si nominalizatii lucreaza zi de zi, cu drag.

Indrumati de gazda evenimentului, Ruxandra Rusan, si de hazlia Zapa, copiii care au crescut alaturi de Itsy Bitsy FM au anuntat premiile.

„Pur si simplu, ii iubesc pe Itsy si pe Bitsy. Cu ei mi-am facut copilaria!”, a marturisit Giulia, unul dintre numerosii copii pentru care Itsy Bitsy a insemnat mai mult decat un radio, ci o parte din familie.

„Cu Itsy Bitsy, inchizi ochii si esti in alta lume, in lumea copilariei”, a marturisit Rares, alt prieten vechi al radioului.

copiiPremiile au fost acordate atat pentru cei care au adus schimbari in viata copiilor din Romania (Bine pentru copii, Impreuna pentru copii), cat si pentru incurajarea educatiei (Altfel de educatie, Cursuri pentru copii, Investim in educatie), a dragostei de arta (Muzica pentru copii, Proiecte artistice pentru copii) si a bucuriei in familie (Parinte implicat, Bine pentru familie). Vezi toate premiile oferite AICI.

Printre castigatori, se numara Andreea Marin, UNICEF Romania, Simona Halep, Margareta Paslaru si Academia de Talente Contrapunct.

„Radio Itsy Bitsy este foarte important pentru copii, atunci cand il asculta si parintii”, a declarat Calin Mocanu, directorul Teatrului de Animatie Tandarica, la ridicarea premiului pentru Arta spectacolului.

Evenimentul s-a incheiat cum nu se putea mai frumos! Leon Magdan, cunoscut si ca Profesorul de Joaca, i-a uimit pe toti cei prezenti in sala cu un spectacol de umbre emotionant, cu un final surprinzator – un omagiu adus radioului Itsy Bitsy.

teatru de umbreEvenimentul a fost transmis in direct, de Cristina Trepcea, pe Itsy Bitsy FM. Relatarea sa a fost un alt moment emotionant, intrucat, intr-un moment de liniste pe scena, in fundal, se mai auzeau doar cuvintele sale frumoase, despre Premiile de Excelenta Itsy Bitsy.

cristina trepcea„Nu pot sa va spun ca va multumesc ca existati, ci ca rezistati”, a transmis Rasvan Popescu, vicepresedintele CNA, echipei Itsy Bitsy.


Un comentariu la „Prima editie Premiile de Excelenta Itsy Bitsy la final”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s