Premiile de Excelenta Itsy Bitsy 2017 – Oameni care inspira

Itsy Bitsy premiaza oamenii care ne inspira sa fim mai buni si sa perseveram in practicarea pasiunilor noastre. Iar castigatorul acestei categorii este…

Marian Ralea, pentru intreaga activitate care a influentat pozitiv generatii de copii si parinti. Teatrul National pentru Copii, intiativa a Fundatiei Abracadabra, ii invita pe micii spectatori sa urce pe scena si sa intre in pielea personajelor! In proiectul actorului Marian Ralea, copiii au ocazia sa faca parte din basme, cu doar cateva elemente de costum si de decor, intruchipand eroii povestilor.

Nominalizati la aceasta categorie mai sunt:

  • Virgil Iantu, pentru implicarea in schimbarea mentalitatilor parintilor si copiilor. Tata responsabil si extrem de atent la nevoile copiilor, Virgil este profesorul acestora la un curs in care invata, prin diverse exercitii transformate in joc, cum sa-si gestioneze emotiile si sa fie liberi, increzatori, spontani, siguri pe ei si, mai ales, fericiti
  • Andreea Marin, pentru implicarea in schimbarea mentalitatilor parintilor si copiilor. Andreea isi doreste ca toti copiii sa aiba sanse egale pentru a-si implini potentialul. Dreptul de a se exprima liber, de a imagina lumi noi si de a-şi pune in practica visele, dreptul de a invata sau de a avea acces la o viata de familie si la un loc civilizat in societate, sunt lucruri pentru care  Andreea militeaza.
  • Oana Moraru se implica in schimbarea mentalitatilor parintilor si copiilor prin comunitatea “Vocea Parintilor”. Comunitatea functioneaza ca un organism insotitor al scolilor noastre – unul care sa propuna alternative, care sa aminteasca, in spatiul public de ceea ce ar trebui sa insemne normalitate in educatie, care sa sprijine pozitiv sau sa exercite presiune publica atunci cand cele mai elementare pricipii sunt incalcate in educatia copiilor nostri.

 


Ultimele articole

Un comentariu la „Premiile de Excelenta Itsy Bitsy 2017 – Oameni care inspira”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s