Premiile de Excelenta Itsy Bitsy 2017 – Carti pentru parinti mai buni

Itsy Bitsy premiaza editurile care ofera parintilor sprijin pentru a fi parinti mai buni, iar castigatorul este…

Editura Trei, pentru intreaga activitate editoriala in beneficiul parintilor si copiilor. Cartile propuse de aceasta editura ofera o colectie de cunoştinte corecte si accesibile despre toate aspectele vietii de familie. Astfel sunt inlaturate erorile si miturile continute in psihologia populara. Editura Trei este axata pe recomandari si solutii inspirate din experienta profesionala a autorilor, consilieri si psihoterapeuti celebri.

Nominalizati la aceasta categorie mai sunt:

  • Editura Herald, pentru intreaga activitate editoriala in beneficiul parintilor si copiilor. Editura Herald ofera acces nemijlocit la textele esentiale ale umanitatii, ce au fost adunate in colectii reprezentative pentru fiecare spatiu cultural in parte.
  • Editura Curtea Veche, pentru intreaga activitate editoriala in beneficiul parintilor si copiilor. Scopul editurii este de a promova lectura de placere in randul copiilor. Obiectivele lor pe termen lung sunt: formarea obiceiului de a citi in randul copiilor si al familiilor; scaderea ratei analfabetismului functional si cresterea gradului de fluenta la citit si vorbit;


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s