Premiera musicalului Cantec pentru Tisha

Cu ajutorul micilor spectatori, cei de la MiniArtShow au pregatit musicalul pentru copii Cantec pentru Tisha, ce va avea premiera duminica, pe 5 aprilie.

Dupa ce a fost definitivat in urma reactiilor spectatorilor, spectacolul vine la Sala ArCub (strada Batistei, nr. 14, Bucuresti), pe 5 aprilie, de la ora 18.00.

Cantec pentru Tisha este o poveste inspirata dintr-o problema reala a copiilor din Romania. Tisha este o fetita care are parintii plecati la munca in Italia si, in fiecare zi, la anumite ore, fetita se intalneste pe Skype cu ei pentru a sta de vorba. Cei care ii sunt alaturi si o ajuta sa uite de dorul de parinti sunt jucariile ei. Un urs haios, papusile Raza de soare si Gratziline si cosarul vesel ii propun o serie de jocuri hazlii, interactive. Astfel, se nasc o serie de jocuri distractive, la care vor participa activ si copiii din public.

Printre cantecele unice, special create pentru acest spectacol, copiii vor putea recunoaste si cateva cantece celebre ale copilariei noastre.

Ideea unui musical original pentru copii, mi-a venit atunci cand am observat ca exista o mare nevoie de astfel de produse pentru cei mici. Sunt mama unei fetite de 6 ani si, de 14 ani, lucrez in industria teatrului pentru copii. Astfel, am observat ca celor mici le plac spectacolele cu multa muzica, dans si povesti reale – spune Ioana Ginghina – Manager MiniArtShow.

Cantec pentru Tisha este un spectacol dedicat atat copiilor cu varste peste 4 ani, cat si pentru parintii care, prin interactiune si jocuri noi, reuseste sa aduca in prim plan stransa relatie dintre copii si parinti, importanta si nevoia de a petrece cat mai mult timp cu copilul tau.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s