Pregatim atelierele creative Itsy Bitsy

Pentru vacanta de vara, le-am pregatit copiilor o multime de activitati creative si distractive, la atelierele Itsy Bitsy din Bucuresti!

Inscrierile deja au inceput, iar cursurile vor avea loc intre 1 iulie si 23 august, la Zeppelin Schule (Strada Icoanei, nr. 17A).

Cursurile au scopul de a dezvolta inteligentele multiple a celor mici. Astfel, prin jocuri de imaginatie, arte plastice, teatru si activitati fizice, copiii au ocazia sa se dezvolte personal pe toate planurile.

Asadar, vara asta, gandim spontan cu Zapa, lasam regulile deoparte cu Adriana Titieni si dam o petrecere dansanta cu Razvan Rotaru.

De asemenea, le propunem copiilor si o serie de ateliere pentru descoperirea emotiilor. La Fitness creativ (cu artista Maria Constantinescu), cei mici isi vor descoperi simturile, prin arta plastica si multa miscare. In gradina cu flori, alaturi de Ioana Marinescu, micutii vor invata sa isi exprime sentimentele prin flori. Iar Cati Calin, trainer AmaneSer, le prezinta copiilor jocul comunicarii relationale.

Taxa pentru un modul de cinci intalniri este de 200 de lei, iar prietenii Itsy Bitsy au parte de reduceri. Pentru a-ti inscrie copilul, suna la numarul 0732.222.259 sau trimite un e-mail la adresa cursuri@itsybitsy.ro.

Intra pe pagina dedicata cursurilor Itsy Bitsy pentru a afla informatii despre si mai multe ateliere!

In plus, pentru a observa cum se vor desfasura unele dintre ateliere, vino sambata la Zeppelin Schule, de la ora 10.00, pentru o serie de demonstratii. Intrarea este gratuita, iar parintii vor participa la activitati activ, alaturi de cei mici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s