Povesti europene pentru copii la Muzeul de Istorie

Copiii sunt asteptati la Muzeul National de Istorie a Romaniei (MNIR) sambata, 17 iulie, de la ora 10.00, la Atelierul de Educatie Interculturala „Aici – Acolo”.

Atelierul este organizat de Asociatia Culturala pentru Teatru si Origami din Romania (A.C.T.O.R.) in parteneriat cu Medieval Art si cu sprijinul MNIR.

Pe copii ii asteapta sambata la muzeu un spectacol de teatru de umbre sustinut de voluntarii aflati in Serviciul European de Voluntariat la Asociatia A.C.T.O.R., in cadrul proiectului „Two Vitamins T”.

Tinerii voluntari veniti in Romania din strainatate ii vor insoti pe copii intr-o frumoasa calatorie prin Estonia, Franta, Spania, Austria, Ucraina si Germania.

Calatoria va fi plina de cantece, povesti, legende si jocuri, iar dupa fiecare vizita, copiii vor obtine cate o „viza” nostima pe pasaportul lor personal „Aici-Acolo”, special creat de membrii A.C.T.O.R. pentru acest eveniment.

Participarea la eveniment este gratuita. Mai multe detalii despre proiect se gasesc pe www.actorromania.ro, www.medievalart.ro si www.mnir.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s