Povara perfectionismului

Obiceiul de a judeca totul zi de zi, inclusiv pe tine, ce are in spate? Andreea Marin descifreaza astazi in emisiunea Pretuieste viata ce sta in spatele nevoii noastre de a face totul perfect. Cum ajungem sa ni se para mereu ca cei din jur nu fac niciodata lucrurile cum ar trebui? Ce fel este viata cand doar tu stii cel mai bine cum se fac toate?

„E apasator sa simti singuratatea omului perfect sau, ma rog, aproape perfect, daca e vreo oglinda martor prin preajma. Dar priveste atent: ce observi in oglinda? Nu te uita la rosul aprins al buzelor, la camasa apretata fara cusur, la pantofii perfect lustruiti. Dincolo de toate astea, esti tu, cel adevarat, cea adevarata. Ce spune despre tine atitudinea ta de vesnic si indreptatit judecator?” spune Andreea Marin.

Oamenii care stiu ce vorbesc, cei ce au studiat indeaproape comportamentul uman, spun ca ii judecam, chiar si in soapta, pe ceilalti si ne deranjeaza prea des ceea ce fac sau spun chiar si oamenii dragi, fara sa realizam ca, de fapt, proiectam asupra lor propriile sentimente cu care sufletul nostru nu a facut inca pace.

cropped-logo-4.jpg

Imbinand puterea naturii cu cea a tehnologiei, Himalaya Wellness iti pune la dispozitie o gama variata de suplimente alimentare si cosmetice naturale pentru adulti si copii, ce au la baza medicina traditionala Ayurveda.

Misiunea Himalaya este aceea de a dezvolta remedii sigure, naturale si inovatoare, care sa-i ajute pe oameni sa duca o viata mai sanatoasa.

Himalaya – parte din familia ta!

logo frunze Himalaya(1)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s