Poti scapa de dependente

Sunt unele dependente pe care ni se pare ca nu reusim sa le dovedim, oricat am incerca. Dar exista solutii si le aflam acum, la Pretuieste Viata.

Fie ca vrei sa te tii departe de produsele bogate in calorii, fie ca vrei sa te lasi de fumat, lupta este aceeasi: de a-ti invinge orice dependente ai. Iar adevarul este ca nu va fi usor.

De aceea ne si este foarte greu sa ne lasam de un obicei prost: ne asteptam ca vointa noastra va fi suficienta sa ne „poarte” prin acest proces. Dar, uneori, motivele care ne faceau sa vrem sa renuntam la dependente par sa se stearga si sa fie inlocuite cu nevoia de a relua viciile

„Daca simtiti ca motivatia va lasa, inarmati-va cu un pix si o coala de hartie si scrieti”, ne sfatuieste Andreea Marin.

Ce treci pe acea foaie? Ce alte solutii mai ai pentru a renunta la dependente? Afla aici.

logo1

Imbinand puterea naturii cu cea a tehnologiei, Himalaya Wellness iti pune la dispozitie o gama variata de suplimente alimentare si cosmetice naturale pentru adulti si copii, ce au la baza medicina traditionala Ayurveda.

Misiunea Himalaya este aceea de a dezvolta remedii sigure, naturale si inovatoare, care sa-i ajute pe oameni sa duca o viata mai sanatoasa.

Himalaya – parte din familia ta!

logo frunze Himalaya


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s