Piloții de raliu – aventura este acum în cinematografe!

De la producătorii îndrăgitului film Shrek a sosit animația pentru întreaga familie: Piloții de Raliu. Plin de aventură și amuzament, filmul de animație este distribuit în România de Vertical Entertainment din 7 iulie, doar în cinematografe.

Pentru a salva casa bunicii sale și întregul sat, Zhi, un animăluț simpatic, dar extrem de lent, trebuie să își depășească propriile limite și lipsa de experiență pentru a câștiga cursa plină de peripeții, Drumul Mătăsii.

Dublajul este realizat în limba română de Cristian Neacșu (Zhi), Laurean Gherman (Vanglorios), Mircea Bodolan (Gnash), Coca Zibilianu (bunica) și Florina Valeanu (Shelby).

Regia și scenariul sunt semnate de Ross Venokur. Filmul este produs de Deepak Nayar, Nik Bower, John H. Williams, cu Eoin Hegan și Peter Seamăn drept co-producători, iar producători executivi sunt Anshul Doshi, Namit Malhotra, Tom Jacomb, Greg Gavanski, Norman Merry, John Harvey și Laure Vaysse.

O producție Virtuso Productions, animația Piloții de Raliu este distribuită în cinematografele din România de Vertical Entertainment și poate fi vizionată începând din 7 iulie 2023.

Vezi mai jos trailerul animației:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s