Pete si Dragonul – o poveste fantastica despre o prietenie simpla

O noua interpretare a indragitului film de familie Disney, Pete si Dragonul spune povestea baietelului orfan Pete si a celui mai bun prieten al lui, Elliot, care se intampla a fi un dragon. Descopera aventurile lor, pe marele ecran!

De ani de zile, batranul sculptor in lemn domnul Meacham (voce Robert Redford) i-a incantat pe copiii din imprejurimi cu povestile lui despre un dragon care traieste in inima padurii din Pacificul de Nord-Est. Pentru fiica sa Grace (voce Bryce Dallas Howard), care lucreaza ca brigadier silvic, acestea sunt doar niste simple povesti… pana cand il intalneste pe Pete (voce Oakes Fegley). Pete este un copil misterios, in varsta de numai 10 ani, fara familie si fara casa, care pretinde ca traieste in padure cu un dragon gigantic si verde pe nume Elliott. Din descrierile lui Pete, Elliott seamana izbitor de mult cu dragonul din povestile domnului Meacham. Cu ajutorul lui Natalie (voce Oona Laurence), o fetita in varsta de 11 ani, al carei tata, Jack (voce Wes Bentley), detine o moara de cherestea in apropiere, Grace incearca sa afle de unde provine Pete, cui ii apartine si care este adevarul despre acest dragon.

Urmareste si tu o aventura plina de imaginatie si fantezie de vizionat in familie!

Multe dintre filmele clasice Disney – precum Dumbo si Bambi – scot in evidenta teme importante pentru dezvoltarea copiilor si ii ajuta sa se maturizeze, ghidandu-i in rezolvarea problemelor vietii. „Povestea noastra pune o intrebare fundamentala: unde ne este locul si cui apartinem?”, spune regizorul David Lowery.

Filmul Pete si dragonul este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 19 august 2016, in format 3D, varianta dublata.

Vezi al doilea trailer AICI.

Vezi filmul original AICI.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s