Peste 30.000 de copii si parinti la cea mai mare sarbatoare in familie!

De 1 iunie, Itsy Bitsy FM a transformat Ziua Copilului in Ziua Copilului cu Parintii, in cel mai mare eveniment de joaca parinti-copii, in care s-au jucat peste 30.000 de participanti! Cum ne-am distrat? Afla aici.

De dimineata pana seara, pe aleile din tot parcul Alexandru Ioan Cuza, au avut loc peste 100 de activitati distractive pentru toata familia, cele mai iubite jocuri ale copilariei de ieri si de azi, multe concursuri si premii, expozitii, muzica si dans. Cu adevarat, a fost cea mai mare sarbatoare a copiilor impreuna cu parintii, cu peste 10 ore de distractie in familie!

Special pentru relatia in familie, noua mame bloggerite au stat de vorba cu parintii, intr-o serie de „Ateliere cu lipici, pentru mamici si pitici”. Impreuna, au impartasit bucurii si griji, au schimbat tips & tricks de folos in meseria de mama. La Foisorul din Parcul IOR, cei prezenti s-au intalnit cu: Mamica Urbana, Oltea Tudose, Florina Badea, Mamica Autentica, Iuliana Roca, Ioana Marinescu, Printesa UrbanaRaluca Loteanu si Gabriela Maalouf.

    IMG_3481Pe scena, cei prezenti la eveniment s-au intalnit si s-au jucat cu Itsy, Bitsy si Zapa, au cantat alaturi de peste 200 de mici artisti talentati, din grupurile Academia de Talente Contrapunct, Grupul Miniton, Crescendo, Clubul Rogvaiv, Amicii Kids, si au luat parte la concursurile de la scena, destinate echipelor formate din parinti si copii. Bineinteles, nu a lipsit nici Andra Gogan, care ne este alaturi inca de la primele editii.

Actrita Tily Niculae a facut Live Streaming de pe scena Itsy Bitsy. Jojo (Catalina Grama) i-a adus pe copii pe scena pentru un joc de improvizatie si dans, pe ritmurile din ce in ce mai rapide ale piesei Hokey Pokey.IMG_3545Artista Oana Sirbu si-a lansat in premiera noul sau album cu muzica pentru copii, intr-un super recital, cu piese noi („Imi place sa ma plimb pe strada”) si vechi („Ani de liceu”), pe care am cantat cu totii in cor.IMG_3575Realizatoarea TV Roxana Iliescu le-a amintit parintilor ce conteaza cu adevarat: timpul petrecut cu copiii lor.IMG_3595Tot la scena, am ras cu hohote la spectacolul de ventrilocie al Crinei Zvoboda, in care copiii si parintii s-au regasit in animatiile papusilor nastrusnice.

Aplauzele s-au auzit in tot orasul, dupa ce muzicianul Gabriel Cotabita a cantat noua varianta a melodiei „Cand zambesti”, pentru prima oara pe scena alaturi de Grupul Miniton.IMG_3587

Cu totii si-au anuntat pe scena sustinerea pentru campania 1 Iunie Zi Libera, pentru mai mult timp de calitate in familie, si i-au indemnat pe toti cei prezenti sa poarte acest gand in suflet.

Cel mai mare eveniment de joaca parinti-copii  s-a incheiat cu traditionalul Imn Itsy Bitsy, cu focuri de artificii si o ploaie de confetti. Toata lumea a plecat acasa cu un suvenir, sub forma pozelor facute in Cabina Foto, pe care le poti vedea pe pagina de Facebook Itsy Bitsy. Tot acolo, vei vedea cum s-a desfasurat cea mai mare sarbatoare a copiilor impreuna cu parintii, in albumul evenimentului.

Eveniment realizat cu sprijinul Primariei Sectorului 3 si sustinut de: AMS rent a car, Aqua Carpatica, BaByLiss Paris, Bioland Junior, Cavit junior, Caroli, Danonino, Environ, Himalaya, Koh-I-Noor, Minunino, Pampers, Telekom Romania.

Partenerii educationali de la eveniment sunt: Adriana Mitu – Puterea Parintilor, Akura, Autoritatea Nationala pentru Protectia Copilului si Adoptie, Cursuri pentru copii, English Kids Academy, FasTracKids, Gradinita Bambi, KinetoBebe, Learning HUB, NoGravity, PlaYouth, Povestasii, Salvati Copiii Romania, Scoala Anastasia Popescu, Scoala de joaca, Scoala Step by Step, Shakespeare School, Tapusele.


3 comentarii la „Peste 30.000 de copii si parinti la cea mai mare sarbatoare in familie!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s