Peste 200 de turnee in noul sezon Tenis10!

Incepe un sezon de poveste in circuitul Tenis10, pentru toti copiii iubitori de tenis! Evenimente de top, locatii frumoase si variate, noi turnee peste granitele tarii, premii mai mari si diversificate si jucători dornici de a-si imbunatati palmaresul sunt principalele atractii ale sezonului de tenis 2016-2017.

Peste 200 de turnee in toata tara, dar si peste granite se vor desfasura in cel de-al 7-lea sezon al circuitului destinat copiilor cu varste intre 4 si 10 ani, coordonat de MPG.

Printre cele mai importante evenimente care ii asteapta pe cei mici sa isi etaleze indemanarea si talentul se numara:

  • 7 turnee Platinum la Brasov, Cluj, Focsani, Mamaia, Oradea, Bucuresti, Pitesti;
  • Winter Series Little Stars, in luna aprilie;
  • Cupele Bucuriei, un simultan de turnee desfasurat in aproape 18 orase in luna mai;
  • Circuitul Super10, in Bucuresti, Iasi si peste granita, la Albena;
  • Masters Bistrita.

Un aspect important de subliniat este ca invitatia la Winter Series Little Stars este deschisa tuturor copiilor care castiga minim un turneu, in perioada noiembrie 2015 – martie 2016 si care sunt inca eligibili sa participe in sistemul Tenis10.

In decembrie, toti pustii care au castigat cel putin un turneu in perioada aprilie-octombrie 2016 sunt asteptati sa se dueleze la cea de a 7-a editie a Turneului Campionilor.

Pentru mai multe detalii despre evenimentele din cadrul circuitelor de tenis pentru amatori, intra pe site-ul www.tenis10.ro si pagina Facebook Tenis10.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s