Peste 15.000 de prieteni Itsy Bitsy vin la Copiii Coloreaza Viata!

La evenimentul Copiii Coloreaza Viata, sunt asteptati peste 15.000 de prieteni ai radioului, cu multa distractie, muzica si dansuri, jocuri si multe premii!

Pe 1 iunie, de ziua lor, copiii au parte de un super spectacol, organizat de Itsy Bitsy, in parcul Oraselul Copiilor din Bucuresti, de la ora 17:00!

Peste 150 de copii talentati vor urca pe scena, alaturi de Itsy si Bitsy si gazdele evenimentului, Luiza si Mario!

In fata scenei, trei animale uriase vor astepta sa fie colorate de toti picii, parintii si bunicii! Iar pe tot parcursul evenimentului vor primi peste 4.000 de baloane si peste 5.000 de premii-surpriza si vor avea parte de peste 50 de jocuri si activitati interactive pe scena si alei!

Pentru noi, ziua de 1 Iunie este momentul mult asteptat al fiecarui an, de 10 ani incoace. Este sarbatoarea care ne ofera prilejul să intram in contact vizual cu prietenii radioului, sa ne incarcam bratele de imbratisari si inimile de bucuria noastra de a darui si a lor de a primi. E o energie asa minunata in intalnirea aceasta intre echipa Itsy Bitsy si ascultatorii sai, incat ne tine un an intreg!“ declara Nadia Tataru, Director General Itsy Bitsy FM.

Pe parcursul evenmentului, aproape 80 de persoane vor asigura distractia din parc la cote maxime, inr-un mediu sigur.

Da Join si eventului nostru de pe Facebook si hai la super evenimentul Copiii Coloreaza Viata!

Evenimentul este realizat cu sprijinul Primariei Sectorului 4 si sustinut de: Cavit Junior, Bioland Junior si Danonino.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s