Peste 100 de expozanți la Toamna Horticolă Bucureșteană, în Campusul Agronomie-Herăstrău

Între 5 și 8 octombrie se desfășoară, în Campusul Agronomie-Herăstrău (Bd. Mărăști, nr. 59), Toamna Horticolă Bucureșteană.

La eveniment participă peste 100 de expozanți din domeniul horticulturii, care expun și comercializează, pentru publicul larg, o gamă variată de plante, bulbi, flori, produse pentru grădinărit și delicii tradiționale.

De asemenea, în cadrul evenimentului, Facultatea de Horticultură prezintă și oferă spre degustare numeroase soiuri și hibrizi românești, de mere, pere, prune, gutui, struguri, jujube (curmale dobrogene), asimina (banana nordului), kiwi și ardei.

Printre vedetele acestei ediții se numără strugurii de masă, dar și speciile pomicole noi, asimina, ziziphus şi kiwi. De asemenea, iubitorii de floricultură au ocazia să ia parte la o conferință despre Saga Go-ryū (嵯峨御流), susținută de Yukiko Tanaka, profesoară de Ikebana și Ceremonia Ceaiului – ”Ikebana vine din Kyoto”.

Programul evenimentului cuprinde, de asemenea, pentru sâmbătă, 7 octombrie, vizitarea loturilor demonstrative cu smochin, kiwi, kaki, rodii, curmal dobrogean.

Mai multe detalii despre Toamna Horticolă Bucureșteană se găsesc aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s