Pentru un weekend verde

Finalul saptamanii se anunta eco, la targul V for Verde! Sambata si duminica, esti asteptat la o multime de ateliere verzi si sanatoase, in Bucuresti!

 

[imagelink=”2510″] Evenimentul are loc in weekend, intre orele 11.00 si 12.00, la Casa Universitarilor din Bucuresti (strada Dionisie Lupu, nr. 46), iar biletul de intrare este 10 lei.

Targul aduce peste 50 de expozanti ce vin cu bunatati bio, produse alimentare slow food si raw food, cosmetice organice,  colectii de moda green chic fashon si produse eco deco, realizate din materiale reciclate si alternative. In plus, poti sa participi la tombola targului si sa castigi „premii verzi”!

De asemenea, ai ocazia sa participi la ateliere de nutritie si parenting. Vino sa cunosti figuri importante din miscarea bio, precum Olivia Steer, adepta a regimului raw-vegan si autoare a volumului „Dulciuri de poveste”, si Larisa Petrini, Ambasador Jamie Oliver in Romania, care va oferi sfaturi pentru o dieta sanatoasa.

Pentru micii iubitori de verde este amenajat un loc de joaca. Iar cei cu varste mai mari de 5 ani pot participa la ateliere de reciclare creativa, unde invata sa realizeze obiecte de decor si bijuterii din materiale reciclate.

Pentru mai multe informatii verzi, intra pe site-ul V for Verde.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s