Pentru servicii la tine acasa, alege profesionistii care stiu ce fac si vei fi in siguranta chiar si in izolare. Alege Feexers!

Ce faci cand se strica ceva in casa ta?. Unde gasesti profesionisti de incredere pentru casa ta? Iti spunem noi, pe Feexers!

Ce este Feexers? Singura aplicatie mobila, gratuita din Romania, care te ajuta sa gasesti profesionistul potrivit pentru problemele din casa ta si nu numai, fie ca e vorba de un instalator, electrician, zugrav, coafeza, manichiurista sau make-up artist. E la fel de usor ca si cum ai chema un taxi! in aplicatia Feexers poti oferi o descriere completa a jobului, prin text si fotografii.

De ce sa apelezi la Feexers?

Cu Feexers, economisesti timp si apelezi la servicii de incredere cu profesionisti verificati!

Prin aplicatia Feexers gasesti:
– electricieni: reparatii si verificare instalatii electrice;
– instalatori: reparatii instalatii termice, apa, sanitare, gaz;
– amenajari interioare: amenajari interioare, montaj gresie, faianta, tapet;
– ingrijire personala: coafura, make-up, manichiura, pedichiura.

Verificare – pe Feexers gasesti doar profesionisti certificati, cu experienta verificata!

Pentru a se inscrie in platforma Feexers, profesionistii trec printr-un proces de evaluare si au nevoie de: diploma sau certificat de calificare, experienta in serviciile in care sunt certificati, buletin sau carte de identitate valabila, cazier judiciar curat.

Masuri de preventie impotriva transmiterii virusului – siguranta este foarte importanta pentru Feexers!

Membri echipei Feexers sunt instruiti, informati si au obligatia de a respecta masurile de securitate si sanatate in munca. De asemenea, echipa Feexers are responsabilitatea de a prezenta toate documentele necesare pentru a demonstra siguranta clientului si prezentarea declaratiei pe propria raspundere pentru deplasarea in interes strict profesional.

Fiecare din membrii echipei trebuie sa respecte si sa mentionaze clientului (aflat in izolare/autoizolare la domicilu) urmatoarele recomandari:

  • Inainte de intrarea in locuinta sa solicite persoanei isolate/autoizolate sa poarte masca de protectie.
  • In timpul efectuarii lucrarilor necesare sa solicite persoanei izolate/autoizolate sa stea in alta camera sau la o distanta mai mare de 2 m.
  • Membrii echipei de interventie vor purta un echipament minim de protectie constand in: masti, ochelari de protectie, manusi.
  • Membrii echipei de interventie vor fi dotati cu dezinfectant pentru maini (în special pe baza de clor sau alcool), pe care il vor folosi inainte si dupa finalizarea interventiei, precum si dupa orice manevra care prezinta un risc de contaminare mai ales daca aceasta manevra a fost efecutuata fara manusi (atingerea unor suprafete posibil contaminate de catre persoanele izolate/autoizolate).
  • Membrii echipei se vor depasa catre client doar cu masina personala, astfel incat sa nu aiba contact cu un grup mare de oameni si vor prezenta la cererea clientului documentele necesare pentru a demonstra informatiile mentionate.
Nu platesti cash, platesti cu cardul! Plata se face sigur si automat, prin aplicatie

Feexers este o platforma ‘fara cash’, adica platile se fac exclusiv in cadrul aplicatiei, dupa inregistrarea finalizarii jobului. Din momentul in care oferta este acceptata, aplicatia blocheaza pe cardul tau valoarea tarifului iar, la confirmarea finalizarii jobului, banii vor fi deblocati si transferati in contul Feexerului. Uita de negocierea la fata locului. Bine ai venit, plata simpla si sigura!

Tariful reprezinta costul total al manoperei pentru job-ul prestat la care se adauga taxa de servicii Feexers si nu include costurile materialelor necesare pentru prestarea job-ului. Tarifele variaza intre profesionistii de pe platforma Feexers.

Garantie – primesti factura si garantie pentru fiecare job finalizat

Feexerii garanteaza fiecare lucrare facuta, pentru o perioada specificata pe factura care e trimisa in mod automat pe e-mail, catre tine si catre Feexer, imediat dupa finalizarea jobului si efectuarea platii. Garantarea lucrarii si refacerea acesteia, in perioada de garantie, fac parte din responsabilitatile Feexerului.

Vrei sa afli mai multe despre serviciile oferite de Feexers? Intra AICI si sigur vei gasi raspunsuri la intrebarile tale!

Cu Feexers esti pe maini bune!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s