Pentru prima data in Romania: Dr. OZ vine la Bucuresti!

Mehmet Cengiz Oz, cunoscut intregii lumi sub titulatura de Dr. Oz, va sosi pentru prima data in Romania, pentru a sustine conferinta Take your life to the next level.

Considerata a fi evenimentul medical al anului 2016, dedicat celor care vor sa duca un stil de viata sanatos, conferinta sustinuta de Dr. Oz pe scena de la Sala Palatului din Bucuresti, va avea loc pe 25 mai 2016, incepand cu ora 9:00.

OZ este cel mai cunoscut medic la ora actuala, datorita faptului ca a adus medicina complementara in fata publicului, prin emisiuni de televiziune (a cunoscut celebritatea cu The Dr. Oz Show, lansat de Oprah Winfrey), de radio sau prin tiparirea a diverse publicatii, toate acestea fiind extrem de indragite de publicul american si ajungand, in timp, sa castige admiratia si respectul intregii lumi.

Pe scena de la Sala Palatului din Capitala, Dr. Oz va dezbate subiecte legate de Health & Lifestyle si ne va oferi sfaturi menite sa ne ajute sa ne imbunatatim viata.

Conferinta va fi urmata de un alt eveniment dedicat exclusiv personalitatilor importante din lumea medicala din Romania si anume Gala pentru excelenta in sanatate, unde insusi Dr Oz va acorda premii.

Biletele la conferinta gazduita de Dr. OZ sunt puse in vanzare pe eventim.ro, bilet.ro, bilete.ro, iabilet.ro, BLT.ro, vreaubilet.ro si pe website-ul oficial al evenimentului: www.droz.ro. Sunt cinci categorii de bilete, fiecare cu avantajele sale: Bronze, Silver, Gold, Platinum, VIP. Grabeste-te, insa, pentru ca biletele Silver sunt deja epuizate!

Iata si mesajul lui Dr. Oz pentru romanii care il asteapta:

„Dragi prieteni, abia astept sa ajung la Bucuresti, in Romania. Stiu ca sunteti oameni ospitalieri si ca ati oferit lumii mari personalitati, cum ar fi Nadia Comaneci si Ilie Nastase.”

Poti urmari mai jos mesajul sau intreg:

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s