Pasi pentru sanatate

Peste 1.500 de liceeni din toata tara si-au masurat pasii intr-un concurs de pedometre. In total, elevii au adunat peste 50 de milioane de pasi.

Concursul a facut parte din programul I <heart> sport ce are ca obiective preventia bolilor cardiovasculare in randul adolescentilor si promovarea stilului de viata sanatos.

Astfel, timp de sase saptamani (intre 25 aprilie si 6 iunie), s-a desfasurat concursul Castiga pas cu pas. Primele trei echipe (care, impreuna, au realizat peste 6.700.000 de pasi) au fost premiate cu articole sportive.

Pe primele trei locuri s-au clasat echipele Yoyo – Colegiul Tehnic Miron Costin din Roman, judetul Neamt (2.635.619 pasi), The Run – Liceul Tehnologic “Stefan Procopiu” din Iasi (2.082.562 de pasi) si Fa pasi! – Grupul Scolar Agricol Mihail Kogalniceanu, din Miroslava, judetul Iasi (2.069.602 pasi).

Pentru a vedea rezultatele complete ale concursului, puteti intra pe pagina Isport.

Concursul a fost organizat de Fundatia Romana a Inimii, cu sprijinul AstraZeneca si Junior Achievement Romania si a fost destinat elevilor din clasele IX-XIII care sunt inscrisi in cluburile I<heart>sport infiintate in licee din toata tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s