Participa la targul dedicat sportului, jocului si familiei!

Haideti la o portie de sanatate, la un nou eveniment: Targul sporturilor si al activitatilor recreative si de dezvoltare personala!

Fie din pricina jobului stresant, fie din cauza unui program prea incarcat, copiii si adultii ajung sa faca miscare din ce in ce mai putin. Unde mai punem la socoteala si faptul ca atat cei mici cat si parintii lor traiesc inconjurati de tehnologie, sportul pare sa ocupe un loc secundar in viata lor.

In acest context, organizatiile Ed4Lead si Smart & Happy Child, impreuna cu Primaria Municipiului Bucuresti, Directia pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti si Directia de Siguranta si Ordine Publica Bucuresti te invita la un nou eveniment, in Parcul Tineretului (din Capitala), in perioada 24-26 iulie: Targul sporturilor si al activitatilor recreative si de dezvoltare personala.

Scopul evenimentului este de a le reaminti parintilor cat de frumoase si sanatoase sunt sporturile – indiferent de numele pe care acestea le poarta: atletism, dansuri, balet, arte martiale, baschet, handbal, patinaj, hochei, tenis etc si sa ii incurajeze sa-si indrume copiii si catre acest gen de activitati, activitati care sunt sanatoase, recreative, extrem de potrivite chiar daca nu-si doresc ca micutii lor sa performeze in aceste directii. 

Asadar, 40 de companii din domeniul sporturlui, al activitatilor recreative si de dezvoltare personala vor avea ocazia sa interactioneze direct cu publicul tinta.

In data de 25 iulie, va avea loc Crosul Copiilor. Varsta minima de inscriere in aceasta mini-competitie este de 4 ani. De asemenea, in aceeasi zi, parintii sunt asteptati, alaturi de micutii lor, sa participe la Crosul Familiilor. Toti participantii de la cursele de cros sunt rugati sa ajunga in parc la ora 09:30.

Cursele se vor desfasura in data de 25 iulie, incepand cu ora 10:00, dupa cum urmeaza:

  • Primul start – Categoria sub 5 ani si 5-6 ani – Cursa este de 500m si este destinata copiilor care vor alerga insotiti de catre parintii lor;

  • Al doilea start – Categoria 7-9 ani – In aceasta cursa vor alerga copii, dar acestia pot fi si insotiti de catre parinti. Se poate opta pentru cursa de 500m sau pentru cea de 800m;

  • Al treilea start – Categoria 10-13 ani – In aceasta cursa vor lua startul doar copii si pot opta pentru cursa de 500m sau pentru cea de 1000m.
  • Al patrulea start- Categoriile 14-18 ani si peste 18 ani– In aceasta cursa vor alerga minori si adulti pentru cursa completa –1 tura in jurul lacului Tineretului.

Toate cluburile de dans din Capitala si nu numai, sunt invitate la competitia de dans din 25 iulie: Magic Dans. Exista si o sectiune separata, pentru gradinitele care vor sa vina sa prezinte ce au invatat micutii lor la cursurile de dans sau pentru copiii carora le place sa danseze si vor sa urce pe scena si sa incante publicul cu o reprezentatie proprie. De asemenea, sunt asteptate si cluburile de arte martiale si lupte sa urce pe scena si sa prezinte cate o mica particica din aceste discipline.

Pentru inscrieri la una, sau mai multe, dintre aceste competitii, trimite un e-mail pe adresa marketing@smartandhappychild.ro sau la mirelamazareanu@gmail.com.

Inscrierile in competitia de dans, la demo-urile de arte martiale si lupte, si la competitiile de cros, se pot face si direct prin formularele de pe paginile Ed4Lead si Smart & Happy Child.

In cadrul evenimentului, vei mai putea vedea momente de echitatie si vei putea chiar sa calaresti si sa descoperi cateva dintre tainele acestei discipline. Toate acestea se vor desfasura duminica, 26 iulie, intre orele 10:00 – 20:00. Cei de la Politia Calare vor veni de la ora 10:00 cu 6 cai si 3 caini.

Pe de alta parte, tot in cadrul evenimentului vor avea loc tot felul de ateliere de dezvoltare personala, ateliere special gandite pentru copii.

Sanatatea fizica si mintala a copiilor este lucrul care ar trebui sa ne preocupe cel mai mult.


Un comentariu la „Participa la targul dedicat sportului, jocului si familiei!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s