Participa la Martisor Antreprenor

In acest final de saptamana, participa la Martisor Antreprenor, targul de martisoare facute si vandute de copii!

Evenimentul are loc duminica, 28 februarie, de la ora 11:00, in Libraria Carturesti Verona.

Aflat la a doua editie, targul aduce publicului peste doua mii de martisoare confectionate de copiii inscrisi la Gradinita Bambi si Scoala Step by Step, intr-un demers unic.

Timp de o luna, copiii au achizitionat materialele ecologice, au confectionat martisoarele, si-au pregatit promotiile, sloganurile si sistemul de vanzare, invatand astfel sa contureze un plan de afaceri.

Evenimentul este deschis publicului – parintilor, copiilor, precum si tuturor celor care doresc sa-i sustina pe cei mici in initiativa lor de a deveni antreprenori si lideri pasionati de ceea ce fac. Preturile martisoarelor confectionate si vandute de copii pornesc de la 5 lei, existand si diverse promotii pentru cumparatori.

Cu banii castigati, copiii vor investi in ceea ce isi doresc- de la jucarii si carti, pana la dotarea claselor cu imprimante color, dictionare sau videoproiectoare.

Targul Martisor Antreprenor este o initiativa marca Step by Step, cu scopul de a-i provoca pe copii sa invete sa fie antreprenori si lideri, sa gandeasca si sa administreze propria afacere si sa faca lucrurile cu pasiune.

Partenerul acestui eveniment este Centrul 2 FasTracKids.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s