Participa la Cursa de Ratuste pentru o cauza nobila!

Itsy Bitsy FM sustine cea mai amuzanta cursa caritabila a anului: Cursa de Ratuste! Participa si tu, pentru a te distra si a face o fapta buna in acelasi timp!

Inscrie-te pana pe 4 septembrie 2016. Poti adopta una sau mai multe ratuste care sa participe pentru tine in marea intrecere de pe Dambovita. Pentru fiecare ratusca in concurs, este nevoie sa dai o donatie de 10 lei. Intra pe site-ul Cursa de Ratuste pentru a te inscrie.

Intrecerea are ca scop strangerea de fonduri pentru a schimba viata unor copii hipoacuzici, cu varste fragede, care inca mai au sansa de a nu-si pierde complet auzul, de a merge la o scoala normala si, astfel, de a se integra in societate.

Cursa de Ratuste are loc pe 10 septembrie 2016, de la ora 13:00, pe Dambovita, incepand cu Podul Hasdeu, in dreptul Parcului Izvor.

Ratustele care trec linia de Finish pe primele locuri vor fi premiate de catre sponsori. Iar daca a ta este prima ratusca, vei fi premiat cu 1000 de Euro si multe alte premii!

Inainte de marea cursa, va mai fi o intrecere – cea a celor 50 de ratuste gigant, reprezentand companiile care sustin cauza. Mergi la eveniment si vezi daca zaresti si ratusca Itsy Bitsy!

Pentru mai multe informatii, intra pe site-ul evenimentului si pe pagina de event de pe Facebook.

Evenimentul este organizat de Clubul Rotaract Triumph Bucuresti, organizatie puternic implicata in proiecte atat umanitare, cat si culturale.In urma Cursei de Ratuste din 2015, au fost ajutati 5 copii hipoacuzici cu proteze auditive performante. Anul acesta, se urmareste dublarea acestui numar.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s