Parintii si copiii alearga impreuna la Campionii sanatatii 2016

Si anul acesta, peste 1.000 de parinti si copii sunt asteptati la o noua editie a Crosurilor pentru parinti si copii – Campionii sanatatii, eveniment organizat de Asociatiile EMOVERE si RO CLUB MARATON inca din anul 2010.

Sambata 16 aprilie 2016, incepand cu ora 10.30 in Parcul Al. Ioan Cuza (fost I.O.R), din Bucuresti, cuplurile de parinti si copii, legati de mana cu o panglica de maxim 1 metru, vor alerga pentru o viata sanatoasa in familie.

Cu emotie si bucurie, sportivii Ro Club Maraton si voluntarii Asociatiei EMOVERE, aduna an de an in parc copii si parinti, care invata sa alerge impreuna, sa manance sanatos, sa se bucure de miscare in aer liber, de compania altor familii care impartasesc valori de viata sanatoasa.

Aflat la cea de a VIII-a editie, crosul va avea loc la intrarea de la intersectia strazilor Baba Novac si Campia Libertatii, in spatele statuii lui Al. Ioan Cuza, pe aleea principala.

In plus, aceasta editie aduce ca noutate atelierul de desene pe asfalt, la care sunt asteptati toti participantii cu mic cu mare. Cei mici vor fi incantati de prezenta elefantelului Himmy dar si a haioaselor mascote – legume de la Bonduelle.

INSCRIEREA ESTE GRATUITA SI SE POATE FACE INAINTE DE CURSA!

Intrecerile vor avea starturi separate, in functie de varsta copilului:

  • copii cu varste cuprinse intre 2 – 3 ani fete/baieti
  • copii cu varste cuprinse intre 4 – 5 ani fete/baieti
  • copii cu varste cuprinse intre 6 – 8 ani fete/baieti
  • copii cu varste cuprinse intre 9 – 11 ani fete/baieti

Toti copiii vor primi mere gustoase de la Irinuca, personajul simbol EMOVERE, iar castigatorii vor primi premii sanatoase. Fiecare alergator care ajunge la linia de sosire va primi o medalie de Campion al sanatatii.

Evenimentul are loc cu sprijinul Primariei Sectorului 3 Bucuresti si Itsy Bitsy FM, singurul radio care sustine sportul in familie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s