Parintii asteptati la Kogaion Gifted Academy

Parintii sunt invitati la conferinta „Copilul la varsta de 6-9 ani”, sustinuta de Prof. Dr. Florian Colceag, specialist in dezvoltarea de curricule in diferite sisteme de educatie, in sustenabilitate, dezvoltare si globalizare.

Evenimentul este organizat de Kogaion Gifted Academy, dezvoltator de programe gifted education pentru copii si parinti din Romania, care pune la dispozitie curricule integrate si individualizate, si se va desfasura in data de 26 ianuarie 2016, la Bucuresti.

Conferinta abordeaza mai multe tematici de interes, atat pentru parinti cat si pentru profesori, de la scoala potrivita pentru copil si functionalitatea familiei in noul context social, pana la psihologia grupului si importanta campului emotional in structurarea personalitatii copilului.

De asemenea, se va discuta despre rolul fundamental al invatatorului in conturarea personalitatii viitorului adult si despre rolul parintilor in formarea si consolidarea increderii in sine si a campului emotional prin atitudine si comportament.

Kogaion Gifted Academy promoveaza educatia copiilor, axandu-se pe relatia triangulara Copil – Parinte – Mentor, cunoastere si inteligenta integrata si complexa, mentori de elita specializati multidisciplinar, inovatie si performanta in educatie si, nu in ultimul rand, educatie pentru familie.

Conferinta „Copilul la varsta de 6-9 ani” se desfasoara la sediul Kogaion Gifted Academy din Șos. Nordului 94 F Bucuresti (in proximitatea parcului Herastrau).

Pentru detalii de participare, trimite un e-mail catre Diana Petcu, pe adresa diana@giftedacademy.ro sau contacteaz-o la numarul 0720.529.398.

Conferinta face parte dintr-o serie de 9 conferinte marca Kogaion Gifted Academy, care surprind evolutia omului inca inainte de nastere pana la varsta adulta. Conferinte anterioare: „O educatie care incepe inainte de nastere”, „Educatia timpurie: 0-3 ani”, „Educatia prescolara: 3-6 ani”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s