Parinti consecventi, copii fericiti. Educarea copiilor prin metoda consecintelor naturale si functionale

Multi parinti se ghideaza dupa starea de moment in educarea propriilor copii si putini parinti inteleg ca este necesar sa fim consecventi si sa respectam niste principii sanatoase pentru educarea propriilor copii.

[imagethumb=”1404″] Volumul „Parinti consecventi, copii fericiti. Educarea copiilor prin metoda consecintelor naturale si functionale”, aparut la Editura Aramis, le are ca autoare pe Pilar Sanchez, Ester Lopez si Yoland Hijazo.

Ele stiu cu siguranta ca responsabilitatile tale de parinte sunt infinit mai dificile decat orice fisa a postului. Paradoxul consta in faptul ca, atunci cand copilul tau a venit pe lume, el nu a venit si cu un manual de utilizare optima sau cu doua-trei instructiuni gangurite.

[imagelink=”1403″ class=”imageLeft”] Cartea propune metode si dezvaluie raspunsuri, abordeaza situatii in care parinti cu o situatie – materiala si profesionala – extrem de buna au carente in relatia cu copiii lor. De asemenea, volumul prezinta demersuri educative din care intelegem ca exista multe situatii pe care poate uneori le-ai abordat si tu eronat. Din fericire, cartea ofera si sansa de a invata din experientele trecute si de a nu mai repeta acelasi lucru.

Metoda consecintelor naturale si functionale ne este explicata foarte clar in cartea “Parinti consecventi, copii fericiti. Educarea copiilor prin metoda consecintelor naturale si functionale”, scrisa de Pilar Sanchez, Ester Lopez si Yoland Hijazo si aparuta la Editura Aramis.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s