Parents 4GOOD – Cum le construim un viitor mai bun copiilor nostri

Parintii antreprenori si cei care conduc sau activeaza in ONG-uri sau afaceri sociale sunt asteptati miercuri, 24 noiembrie, la ora 20:00, la intalnirea online Parents 4GOOD – Cum le construim un viitor mai bun copiilor nostri.

Participantii la eveniment vor afla, de la antreprenori dedicati de multi ani proiectelor sociale, cum isi pot transforma proiectele intr-un succes cu impact profund in comunitate, dar si cum pot obtine o finantare nerambursabila de 30.000 euro.

Intalnirea face parte din cea mai noua initiativa Startarium — seria Startarium 4GOOD, dedicata impactului social.

Invitatele speciale ale evenimentului Parents 4GOOD sunt Raluca Chisu (Asociatia KinetoBebe), Anamaria Ciuhuta (Financial Parenting), Adina Cretu (Impact Hub Bucharest) si Alina Patrahau (Asociatia Daruieste Aripi), care invita publicul la discutii practice despre impact social, despre cum conduci o organizatie cu misiune, despre “mompreneurship” si puterea parintilor, precum si despre responsabilitatea pe care o avem de a schimba lumea in bine pentru copiii nostri.

In cadrul evenimentului, reprezentantii Startarium vor explica pasii pe care antreprenorii si cei care conduc sau activeaza in ONG-uri ii pot face pentru a beneficia de cei 30.000 euro finantare, dar si de alte oportunitati din seria Startarium 4GOOD si vor raspunde intrebarilor publicului.

“Antreprenorii schimba lumea nu este doar un citat pentru Instagram. Sectorul de business a fost mereu unul dintre cei 3 mari vectori ai schimbarii sociale, iar forta antreprenorilor ca changemakers pune lucrurile in miscare, mobilizeaza aliati si atrage resurse intr-un mod de neinlocuit, daca vrem sa ne fie bine si in 2050.” – Monica Alexandru, Product Manager, Programs & Entrepreneurial Growth Division, Impact Hub Bucharest.

Parents 4GOOD face parte din cea mai noua initiativa Startarium — seria Startarium 4GOOD, dedicata impactului social: programe, resurse si evenimente ce se vor desfasura de acum, pe tot parcursul anului viitor.

Din aceeasi serie Startarium 4GOOD face parte si un program de accelerare a impactului social in care sunt invitati sa aplice antreprenori si ONG-uri care tin piept marilor provocari ale prezentului, din orice industrie.

Programul Startarium 4GOOD: Impact Accelerator ofera indrumare timp de 9 luni si 30.000 de euro finantare pentru cresterea impactului social.

Participarea la intalnirea online Parents 4GOOD – Cum le construim un viitor mai bun copiilor nostri este gratuita, iar inscrierile se fac aici

Mai multe detalii despre conferinta se gasesc aici.

Inscrierile in acceleratorul de business Startarium 4GOOD: Impact Accelerator se desfasoara pana pe 5 decembrie, iar participarea este gratuita pentru toti participantii. Detalii pe www.startarium.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s