Parenting Neconditionat cu Alfie Kohn!

Alfie Kohn, unul dintre cei mai revolutionari speakeri internationali pe teme de parenting si educatie, autorul bestseller-ului Parenting neconditionat, vine, la cererea publicului, pentru a doua oara la Bucuresti, pe 22 noiembrie 2014, pentru a sustine o noua serie de conferinte!

Conferintele „Parenting Neconditionat cu Alfie Kohn” – organizate de TOTUL DESPRE MAME si Monica Reu, trainer de comunicare non-violenta – cuprind doua module:

  • Dincolo de disciplina  conventionala (partea 1): Ce e in neregula cu pedepsele sau recompensele”
  • Dincolo de disciplina conventionala (partea a 2-a): De la conditionari si amenintari la cooperare si intelegere.”

Conferintele lui Alfie Kohn se adreseaza parintilor si pedagogilor care nu cred in manipularea comportamentului copiilor si doresc sa descopere ce se afla dincolo de disciplina conventionala.

„Fiti alaturi de noi la Conferintele lui Alfie Kohn de pe 22 noiembrie! Veti pleca inspirati, cu dorinta de va privi copiii in ochi cu incredere, sinceritate si onestitate. Va veti redescoperi puterea de a iubi oamenii din jurul vostru pentru ceea ce sunt, nu pentru ceea ce fac. Nu uitati: dragostea neconditionata este cel mai mare cadou pe care i-l puteti face copilului vostru!„, a spus Despina Badescu, redactor-sef al platformei TOTUL DESPRE MAME.

De asemenea, cu ocazia acestui eveniment, Multi Media Est Publishing va lansa si cartea “Pedepsit de recompense” (“Punished by Rewards”), volum care l-a consacrat pe Alfie Kohn la nivel mondial.

Alfie Kohn este autorul a 14 carti de parenting traduse si apreciate in lumea intreaga. In Romania, Editura Multi Media Est Publishing a publicat anul trecut Parenting neconditionat, volum care a devenit in scurt timp bestseller, schimband mentalitatile multor parinti preocupati de cresterea constienta a copiilor lor. Sintagma “parenting neconditionat” defineste, in viziunea sociologului american, acel stil de educatie in care parintii nu pedepsesc comportamentul gresit al copilului si nu ofera recompense pentru buna purtare, oferind, in schimb, iubire neconditionata si permitand copiilor sa faca propriile alegeri.

Inscrierile timpurii la Conferintele lui Alfie Kohn se pot face accesand site-ul www.totuldespremame.ro/evenimente.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s