Oraselul Copiilor isi muta sediul la Baby Boom Show!

La inceput de septembrie are loc Baby Boom Show – cel mai mare targ pentru mamici si copii cu varste cuprinse intre 0 si 7 ani. Astfel, in perioada 1 – 4 septembrie la ROMEXPO sunt asteptati peste 10.000 de vizitatori.

Reducerile de la Baby Boom Show

Si la editia de toamna, expozantii vin pregatiti cu reduceri semnificative, ce ajung si pana la -50%. Fie ca vorbim de jucarii, hainute sau servicii medicale – toate produsele si serviciile prezentate la Baby Boom Show vor beneficia de preturi speciale. 150 de expozanti si 8.000 de metri patrati vor gazdui tot necesarul pentru cele mai importante etape din cresterea copiilor.

Spatiile de joaca de la Baby Boom Show

Pavilionul Central ROMEXPO se va transforma intr-un veritabil Orasel al Copiilor. Baby Boom Show pune la dispozitia celor mai mici dintre vizitatori spatii de joaca uriase – atat in interiorul pavilionului expozitional, cat si pe exterior. Castele, tobogane, piscine cu bile, trambuline si cate si mai cate ii asteapta pe copii cat timp parintii sunt la cumparaturi.

Seminariile gratuite de la Baby Boom Show

Baby Boom Show isi continua misiunea de a fi mai mult decat un spatiu al vanzarii si vine in ajutorul tinerilor parinti cu seminarii gratuite si consiliere medicala gratuite. Scoala Viitoarelor Mamici (in urma careia taticii pot obtine atestatul ce le da dreptul la 10 zile de concediu pentru cresterea copilului), Curs de Diversificare a Bebelusului sau Curs de Siguranta a copilului in Autovehicul sunt doar o parte dintre sesiunile in cadrul carora mamicile si taticii pot afla de la specialisti informatii utile pentru dezvoltarea copiilor. In plus, in cadrul Baby Boom Show, medicii din cadrul KinetoBebe vor acorda evaluari gratuite de kinetoterapie si logopedie.

Cand: 1- 4 septembrie 2016

Unde: Pavilionul Central ROMEXPO

Program de vizitare:

  • 1 – 3 septembrie 2016, zilnic intre orele 10:00 – 19:00
  • 4 septembrie 2016, intre orele 10:00 – 18:00

Tarif de acces pavilion expozitional: 10 lei; Pentru mai multe detalii accesati: www.babyboomshow.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s