Orase, monumente si harti

Copiii pasionati de arhitectura oraselor pot descoperi harti, metropole si machete, in cadrul programului Orase, monumente si harti. Proiectul se desfasoara in acest final de saptamana, la Muzeul National de Arta Contemporana, in Bucuresti.

 

Activitatile din acest weekend cuprind vizite interactive in expozitia Empire, State, Building – nume inspirat dupa celebrul zgarie-nori din New York – si ateliere de realizat harti si machete.

Programele sunt impartite pe doua categorii de varsta. Micutii cu varste cuprinse intre 6 si 8 ani sunt asteptati sambata, de la ora 11.00, iar atelierul pentru cei care au intre 9 si 13 ani se desfasoara duminica, de la ora 15.00. Expozitia va fi vizitata la inceputul programului. Parintii sunt invitati sa participe atat la vizitarea expozitiei cat si la ateliere.

Costul de inscriere este de 30 de lei pentru fiecare copil si se achita direct la atelier. Parintii pot asista gratuit. Participarea se face pe baza de programare, la adresa de e-mail contact@studio-creativ.ro sau la numarul 0724.569.037. Activitatile se tin la Palatul Parlamentului, aripa E4, iar intrarea se face prin Calea 13 Septembrie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s