Ora de Psihologie: Seminar gratuit pentru parinti

Ora de Psihologie: Seminar gratuit pentru parinti

Pe 30 iunie, incepand cu ora 17:00, te invitam la Crown Cismigiu, la cel de-al cincilea seminar gratuit de la Scoala Parintilor Responsabili. Ora de psihologie va face o calatorie in psihologia copilului, care incepe in trecut, in copilaria parintilor si va continua cu subiecte la fel de sensibile si interesante, despre timp de calitate, reguli si pedepse si despre cum sa gestionam emotiile copilului.

Psihologia copilului este mai mult decat un domeniu de studiu, este un univers nemarginit de experiente, sfaturi si intrebari, de neputinte, frustrari, bucurii, emotii si pasiuni. Psihologia unui copil este punctul nevralgic al oricarui parinte care are ca prioritate in viata lui binele copilului. Si, pentru ca in spatele oricarui copil minunat sta un parinte care se indoieste de propriile sale abilitati, trebuie sa lamurim cateva detalii care ne vor face sa ne simtim mai puternici si mai siguri pe noi in pielea noastra delicata de parinti responsabili.

Astfel, Vineri, pe 30 iunie, de la ora 17.00, la Crown Cismigiu, la Ora de Psihologie, la seminarul moderat de Tily Niculae, una dintre cele mai dedicate mamici din zona de parenting, vor urca la catedra patru specialisti pregatiti sa ne ofere cele mai utile si interesante sfaturi educative privind psihologia copilului. Modul in care copilaria noastra o afecteaza pe a lui si cât de important este ca eu, ca parinte, sa ma implic, sa il ascult, sa il inteleg si, desigur, sa il iubesc:

Lectia 1 – Vindeca-te: copilaria, ranile ei si cum ne influenteaza ele stilul de parenting abordata de Daniela Nicoleta Dumitrescu, psiholog clinician, psihoterapeut CBT, practician Metoda ESPERE, blogger „Fericiti cei ce comunica”.

Lectia 2 – Implica-te: ce inseamna timp de calitate alaturi de copil sustinuta de Sabina Dumitrescu, psiholog, Drd., Consiliere & dezvoltare. Training. Psihoterapie.

Lectia 3 – Intelege-l: reguli, pedepse si consecinte, predata de Simona Cernea, psihoterapeut cognitiv comportamental.

Lectia 4 – Asculta-l: recunoasterea, validarea si gestionarea emotiilor copilului, oferita de Sabina Cosca, psihoterapeut sistemic de familie si cuplu, consilier si coach.

Inscrierile la Ora de psihologie se fac aici: http://www.qbebe.ro/scoalaparintilorresponsabili/oradepsihologie.php.

Grabeste-te! Locurile sunt limitate!

Detalii despre toate seminariile Scolii Parintilor Responsabili puteti afla aici: http://www.qbebe.ro/familia/scoala_parintilor_responsabili.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s