Ora de cultura generala

Astazi, la emisiunea Pretuieste viata, Andreea Marin ne povesteste cum reuseste sa o insoteasca pe fetita ei, Violeta, in descoperirea altor aspecte ale vietii, nu doar a celor invatate la scoala. Cum putem transmite copiilor nostri informatii despre valorile familiei noastre, despre credinte,  despre frumusetea artei, despre natura, despre prietenie sau, pur si simplu, despre suflet si relatii? Andreea a gasit solutii pentru a capta atentia fetitei ei si ni le impartaseste in aceasta editie a emisiunii.

„Geografie, istorie, muzica, stiinte, pe toate le-am rasfoit in cautare de curiozitati si informatii interesante de care sa ma folosesc in povestile mele pentru Violeta. Si de nu va pricepeti chiar deloc, credeti-ma, e nevoie doar de vointa si de inspiratie pentru a va imbogati si a-i darui aceasta comoara copilului vostru. Nu puneti totul pe umerii unui alt educator, chiar de vi-l permiteti. Timpul de calitate petrecut alaturi de copilul tau va fi cel mai pretios dar, unul de care isi va aminti o viata. ” spune Andreea Marin.

Ora de cultura generala, cum ii spune Andreea, se desfasoara prin joc, aproape pe nesimtite pentru fetita ei. Citind impreuna, inventand noi jocuri sau urmarind natura alaturi de cei mici putem sa facem fata si acestui rol ca parinti.

 

logo

Imbinand puterea naturii cu cea a tehnologiei, Himalaya Wellness iti pune la dispozitie o gama variata de suplimente alimentare si cosmetice naturale pentru adulti si copii, ce au la baza medicina traditionala Ayurveda.

Misiunea Himalaya este aceea de a dezvolta remedii sigure, naturale si inovatoare, care sa-i ajute pe oameni sa duca o viata mai sanatoasa.

Himalaya – parte din familia ta!

logo frunze Himalaya(1)

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s