Opera Comica pentru Copii pregateste Poveste de Craciun

Opera Comica pentru Copii (OCC) pregateste, pentru luna decembrie, cea de-a patra editie a „Povestii de Craciun” – un spectacol mozaic in regia maestrului Cristian Mihailescu.

Spectacolul se va desfasura pe 4 decembrie, de la oa 19:00, la Sala Polivalenta din Bucuresti si va avea un program de exceptie, cu momente de balet clasic si modern, momente muzicale sustinute de coruri de copii din toata tara si invitati de marca.

In afara de acest spectacol, Opera Comica pentru Copii pregateste si Targul „Poveste de Craciun”. Targul se deschide pe 29 noiembrie si se anunta plin de surprize!

Timp de o luna, cei mici sunt invitati, impreuna cu toata familia, in cele doua curti interioare ale Operei Comice pentru Copii din Calea Giulesti nr. 16, unde se vor intalni cu personajele indragite din spectacolele Operei Comice si vor avea ocazia sa petreaca momente minunate pe Patinoarul Copiilor.

De asemenea, cei mici vor putea participa, in cadrul Targului Poveste de Craciun, la ateliere de pictura, desen, caligrafie si decoratiuni de iarna, si il vor intalni chiar si pe Mos Craciun.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s