Odiseea – repovestita pentru copii

Peripetiile eroului grec Ulise vor fi prezentate pe intelesul celor mici, duminica, in Bucuresti. Vino cu micutul tau, sa descoperiti cum Ulise infrange un Ciclop, calatoreste in lumea intunecata a lui Hades, rezista tentatiilor sirenelor si scapa din ghearele furiosului zeu al marii, Poseidon.

 

Noua intalnire „Clasicii repovestiti. Ateliere de lectura pentru copii isteti” va avea loc de la ora 11.00, in Libraria Carturesti din AFI Palace Cotroceni. Cu aceasta ocazie, micutii vor putea citi si discuta cartea „Odiseea. Repovestire dupa epopeea lui Homer”, alaturi de actrita Ioana Blaj.

Inscrierea la atelier se face la adresa de e-mail alexandru.stirbu@carturesti.ro. In taxa de intrare – de 30 lei pentru copil si parinte – vor fi incluse volumul dezbatut si o diploma de participare.

Evenimentul face parte dintr-un proiect mai amplu – o serie de ateliere organizate timp de patru luni in sase orase importante ale tarii (Arad, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara).

Scopul acestor activitati este de a face lectura atractiva pentru cei mici si de a atrage atentia asupra importantei adaptarii textelor la capacitatea lor de intelegere. Atelierele se adreseaza, in principal, copiilor cu varste intre 8 si 11 ani.

Proiectul „Clasicii repovestiti” a fost initiat de Editura Curtea Veche si sprijinit de Librariile Carturesti. Programul complet al atelierelor, precum si adresele librariilor unde vor avea loc, pot fi gasite pe site-ul Editurii Curtea Veche.

 


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s